Wigilie Firmowe

Jedyne co muszą Państwo zrobić to wybrać gotowe menu z naszych dwóch propozycji albo skomponować własne, a my zajmiemy się resztą!

Poniższe menu możemy również przygotować dla Państwa w formie CATERINGU! zadzwoń i zapytaj o szczegóły

  W ramach oferty otrzymują Państwo:

·         Menu oparte na tradycyjnych recepturach

·         Domowy smak, jakość restauracyjna

·         Świąteczne dekoracje stołu

·         Profesjonalną i uśmiechniętą obsługę

·         Możliwość bezpłatnej rezerwacji sali na wyłączność

·         Przepiękne kolędy i pastorałki w tle

·         Indywidualne podejście do każdego zapytania

SKOMPONUJ WŁASNE MENU

PRZYSTAWKI
  • Pierogi ruskie (6szt)  20,00zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami (6szt)  23,00zł
  • Łosoś w galaretce winnej (50g)  22,00zł
  • Pasztet z sosem tatarskim (80g)  18,00zł
  • Śledzik a’la Matias w oliwie z cebulką (80g)  18,00zł
ZUPY
  • Barszcz z uszkami  25,00zł
  • Barszcz z krokietem z kapustą z grzybami  25,00zł
  • Aksamitna grzybowa z kurkami, borowikami i podgrzybkami  28,00zł
DANIA GŁÓWNE
  • Karp smażony (120g), ziemniaki puree, kapusta z grzybami  54,00zł 
  • Dorsz panierowany (120g), frytki, surówka z kapusty kiszonej  54,00zł
  • Karp w chrzanie (120g), ziemniaki puree, buraczki zasmażane  54,00zł
  • Sandacz (120g) w kiszonych ogórkach ze śmietaną, ziemniaki puree, sałatka z pomidorów i czerwonej cebuli  62,00zł
  • Łosoś pieczony (150g) w sosie tajskim z imbirem, ryż jaśminowy, mix sałat z vinegretem  62,00zł
DESERY
  • Lody piernikowe  z sosem śliwkowym   25,00zł 
  • Makówki  16,00zł
  • Mus mascarpone z bezami i przecieranymi truskawkami  25,00zł
  • Tarteletka z musem z mascarpone i białej czekolady, likierem cointreau oraz skórką pomarańczową na sosie z malin  25,00zł
  • Kompot z suszonych owoców (200ml)  12,00zł

WYBIERZ GOTOWĄ PROPOZYCJĘ

MENU NR 1
 
Przystawka:

Śledzik a’la Matias w oliwie z cebulką (80g)

Zupa:

Barszcz z uszkami

Danie główne:

Karp smażony (120g), ziemniaki puree, kapusta z grzybami

 
Deser:

Makówki

Kompot z suszonych owoców (200ml)

 
cena regularna 125,00zł/os.
 
cena promocyjna dla grup powyżej 15 osób 115,00zł/os.
 
Promocja! Do każdego pełnego zestawu zimna płyta w cenie 60,00zł/os!
MENU NR 2
 
Przystawka:

Pasztet z sosem tatarskim (80g)

Zupa:

Aksamitna grzybowa z kurkami, borowikami i podgrzybkami

Danie główne:

Sandacz (120g) w kiszonych ogórkach ze śmietaną, ziemniaki puree, sałatka z pomidorów i czerwonej cebuli

 
Deser:

Tarteletka z musem z mascarpone i białej czekolady, likierem cointreau oraz skórką pomarańczową na sosie z malin

Kompot z suszonych owoców (200ml)

cena regularna 145,00zł/os.
 
cena promocyjna dla grup powyżej 15 osób 130,00zł/os.
 
Promocja! Do każdego pełnego zestawu zimna płyta w cenie 60,00zł/os!
Dodatkowo proponujemy Państwu również specjalnie stworzoną na tą okazję zimną płytę, będącą idealnym uzupełnieniem wybranego przez Państwa menu.
 
ZIMNA PŁYTA
NA SPOTKANIA WIGILIJNE DLA MINIMUM 6 OSÓB

Roladka z cukinii z kozim serem i pieczoną papryką

Łosoś w galaretce winnej

Pasztet czaplowski z sosem tatarskim

Tatar ze śledzi z cebulą w oleju

Pasztecik z kurczaka z gorgonzolą i żurawiną

Bruschetta z sałatką z wędzonego łososia i papryki

Gotowana szynka wieprzowa z sosem z tuńczyka i kaparami

Sałatka z tuńczykiem, białą fasolą, kiszonym ogórkiem i czerwoną cebulą

Pieczywo, masło

 
CENA: 70,00zł od osoby

Pomysł na prezent dla pracowników:

  • Wartość bonów mogą Państwo ustalić indywidualnie, według swojego życzenia
  • Do bonów możemy dodać logo Państwa firmy 
  • Bony mogą być imienne bądź na okaziciela 
 

 Paczki zawierają wyroby garmażeryjne przygotowane przez naszą restaurację, bez użycia środków konserwujących!

Zawartość paczki:
  • Pasztet czaplowski 1 foremka
  • Pierogi z kapustą i grzybami 20 sztuk
  • Uszka z suszonymi grzybami 20 sztuk
  • Smalec z grzybami 200g
  • Pikantne ogórki marynowane 200g
 
cena detaliczna paczki 216,00 zł
 
CENA PROMOCYJNA ZA SZTUKE: 180,00 ZŁ!
DO KAŻDEJ PACZKI BUTELKA WINA GRATIS
 
minimalne zamówienie to 10 paczek, odbiór zamówień 23 grudnia do godziny 15:00.
Serdecznie zapraszamy!